İzmir Web Tasarım Yazılım

 

İzmir web tasarım, izmir web sitesi, izmir web yazılım, hususi yazılım, bütçeye uygun hedef odaklı süratli güvenilir internet sayfası hizmeti sunan, kaliteli, güvenli ve süratli çözümler üretir.

Günümüzde gerek eTicaret internet sayfası, gerek blog internet sayfası, gerek kişisel internet sayfası, kurumsal internet sayfası, şirket internet sayfası olsun; web oldukça yaygın ve kuvvetli bir yazışma aracı haline geldi.

İzmir'de onlarca web tasarım, web sitesi hizmeti sunan ajansların-firmaların önünde, daima süratli ve çözüm odaklı hizmerler sunan İzmir Web Tasarım, genç ve dinamik bir ekibe haiz. Siz değerli ziyaretçilerimizin amaçları, hedefleri doğrultusunda daima en iyi hizmeti sunarak 100% satın alan memnuniyeti hedefi ile çalışıyor.

Web sitesiniz, web üstünde sizi temsil eden en büyük reklam aracınız. Bu aracı en iyi şekilde kullanabilmek için doğru bir web tasarım şirketi ile çalışmanız mühim olacaktır.

Bundan dolayı açtırdığınız web sitesini birkaç ayda bir değişiklik yapmak zorunda kalmak ya da hackerlerin saldırısı altında olmayı istemezsiniz. Güvenilir hizmet elde eden, isteklerinize bakılırsa çalışan, uygun fiyatlı hizmet veren bir şirket ile çalıştığınız takdirde, açtırdığınız bu site yardımıyla adınız daha da ön plana çıkacak.

35 Kod, hazır altyapılar-scriptler, çalıntı kodlar kısacası güvensiz ve yavaş siteler sunmaz. Tüm müşterileri için sıfırdan hususi kodlama, yazılım yapar. Böylece hedef odaklı, süratli, güvenli ve ömürlük internet sayfalarıne haiz olmuş olursunuz.

 

İzmir Web Sitesi Fiyatları

İzmir'de web tasarım tutarları, açtırmak istediğiniz web sitesinin özelliklerine bakılırsa değişim gösterecektir. Mesela bir E-Tecim sitesinin yapımı 30-45 gün içinde sürüyorsa; başka bir standart kurumsal web sitesi ise 10-15 gün içinde zaman alıyorsa bu "teslim süresi" durumu fiyatı etkileyen başlıca faktörlerden birisidir.

Sıhhatli bir fiyat belirlemek için ihtiyaç duyulan bazı sorular var, bunların cevaplarını verdiğiniz takdirde; sizin istediğini projenin hakkı olan en doğru fiyat teklifi hazırlanabilir.

  1. Iyi mi bir internet sayfası istiyorsunuz? Örnek gösterebileceğiniz siteler var ise bağlantıları nedir?
  2. Sitenizde ne benzer biçimde özellikler bulunmalı?
  3. Sitenizde hangi sayfalar bulunmalı?
  4. Iyi mi bir tasarım istiyorsunuz?
  5. Teslim için belli bir süre belirlediniz mi?
  6. Sitenizde extra diller bulunacak mı?
  7. Sitenizde extra istediğiniz hizmetler var mı? (SEO, toplumsal medya yönetimi, site yöneticiliği, kurumsal kimlik emek harcamaları vb...)

Yukarıdaki sorulara bulduğunuz cevapları internet sitemizden fiyat teklifi almak için belirttiğiniz takdirde, sizin siteniz için en uygun olan fiyat emek vermesi yapılacaktır. Bu sayede gereksiz yere fazladan ödeme yapmak zorunda kalmayacak, işinize en uygun fiyatı ödeyerek ustalaşmış bir internet sayfası sahibi olabileceksiniz.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Web Tasarım Firmaları - İzmir Yazılım

Web Sitesi Mi? Mobil Uygulama Mı?